все про фінанси

середу, 23 грудня 2015 р.



Дорогі друзі!!!
 Бібліотекарі
Добровеличківської
районної бібліотеки для дітей
запрошують
дітей з мамами, бабусями, 
татами й дідусями
на засідання
клубу сімейного спілкування
«Затишок»
літературно-музичне свято
 «Різдвяні посиденьки»
 5 січня 2016 року о 14.30
 Ласкаво просимо.


                                Через поле,через гай їде Святий Миколай.        
В ці грудневі дні Добровеличківська районна бібліотека для дітей  знову зібрала своїх читачів і добрих друзів на чергове засідання клубу сімейного спілкування «Затишок». На цей раз до шановного товариства завітав Святий Миколай. І прийшов він не з пустими руками. В червоній торбі Святого Миколая були різні подарунки, сюрпризи, призи і солодощі, якими Чародій обдаровував і дітей, і дорослих. А чарівний посох незвичайного гостя сипав різними іграми, вікторинами, таночками, віршами, загадками та приказками,  і навіть -  мультиками про зиму, Новий рік, Святого Миколая, колядками, щедрівками та щирими побажаннями миру, щастя, добра і злагоди.

    А з яким задоволенням шановне зібрання грали в ігри, дивилися мультики про Святого Миколая, відгадували вікторину та  пригощалося запашним святковим чаєм з цукерками та печивом! Не дарма ж наша дітвора так любить Святого Миколая. Адже він приносить казку і чародійство, дивує несподіванкою і зачаровує.




вівторок, 8 грудня 2015 р.

Подорож у правову країну


«Не порушуйте прав дитини»


Розпочалася подорож  учнів  8-го класу сш №1 з перегляду відеофільму «Конвенція ООН про права  дитини «, де діти познайомились з основним документом про права дітей. А далі  у вступному  слові  провідного бібліотекаря Коцюк Н.К. прозвучало,що правовий тиждень ввійшов уже в традицію і  покликаний  навчити  правовим питанням всіх дітей . Виступ провідного спеціаліста служби сім’ї та дітей РДА Горбатюк О.А.  повів  дітей у країну прав та обов’язків з найменшого віку і до повноліття, змусив замислитись про  свої  вчинки, далі діти  відгадували  тести про свої права та обов’язки. Діти активно включились  в обговорення питань. А відеоролик  з уривків  дитячих кінофільмів і мультфільмів,де вказувалося про порушені права викликав у присутніх  живий інтерес і зацікавленість.