все про фінанси

вівторок, 10 березня 2015 р.



                                
Березнево весна посміхнулась.

В ці березневі дні напередодні Міжнародного жіночого Дня 8 Березня районна бібліотека для дітей широко відчинила свої двері, запрошуючи читачів і друзів бібліотеки, мам і бабусь наших читачів на святкове засідання  літературно – мистецької вітальні «Любисток» : «Березнево весна посміхнулась».
    Ведуча заходу – бібліотекар Н.К.Коцюк щиро і тепло привітала жінок зі святом весни 8Березня, побажала щастя, здоров’я, миру і добра. А в якості подарунка запропонувала цілу низку цікавих заходів, серед яких презентація книги В. Капустіна «Одна на цілий світ» В цій книзі зібрані 25 дуже цікавих історій написання пісень літературного походження, які вважаються народними. З-поміж інших – «Там, де Ятрань круто в’ється» А.Шушкевича,  «Повій, вітре, на Вкраїну» С.Руданського,  «Ніч яка, Господи, місячна, зоряна» М.Старицького,  «Хата моя, біла хата» Д.Луценка та інші.
    Шановні гості прослухали історії написання пісень, переглянули відео, слухали і співали разом з виконавцями відеозаписів.
    З великим інтересом жіноче товариство переглянуло відеофільм «Туристичними стежками Добровеличківщини» який демонструвався на  замовлення Зінаїди Маліцької, Надії Здебської та інших жінок.
    Тепле спілкування за чашкою гарячого чаю, впереміш із цікавими заходами тривало цілих три години поспіль.

    А закінчилося свято цікавим повідомленням про те,що 4 березня, 2015року Україна відмітила 200 річчя від дня народження М. Вербицького – автора гімну України. Тож з великим патріотизмом жінки співали… «Ще не вмерла України ні слава, ні воля…» - наш невмирущий гімн.

Немає коментарів:

Дописати коментар