все про фінанси

пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

«Україну захистимо»
Теплого осіннього дня, напередодні 14 жовтня - дня, що ввібрав у себе відразу три значущі для кожного українця свята: патріотичне - День захисника України, національне - День українського козацтва та християнське - Покрова Пресвятої Богородиці - Добровеличківська районна бібліотека для дітей провела зустріч з учасником АТО «Україну захистимо».

Учасниками зустрічі стали учні 7-го класу Добровеличківської школи №2 (гімназія) та запрошені гості Мусієнко Олексій Вікторович - воїн АТО та поетеса - землячка  Москаленко Віра Іванівна.
     Воїн АТО Мусієнко О.В. розповів дітям про пережите на війні, про своє поранення, про бойових побратимів, про зустріч з ними в місті Києві вже після повернення з місця бойових дій. Саме ця зустріч стала для нього пам’ятною на все життя. Олексій Вікторович побажав дітям мирного неба, спокою, щастя і добра.

     Про війну на Донбасі і загиблих на тій війні земляків читала свої вірші поетеса – землячка Віра Москаленко. Зворушливими до сліз були її вірші, присвячені воїнам АТО  - нашим землякам Олександру Азарову з с. Тишківка та Дмитру Іванову з м. Помічна, які загинули на Сході України, боронячи рідну землю від агресора.
     




Немає коментарів:

Дописати коментар