все про фінанси

пʼятницю, 6 січня 2017 р.

«Ой зав’ю вінки та на всі святки»

Напередодні великого православного свята Різдва Христового  Добровеличківська районна бібліотека для дітей провела перше в Новому 2017 році засідання клубу сімейного спілкування « Затишок»: святочні посиденьки «Ой зав’ю вінки та на всі святки». А місяць січень на святки  багатий!
     На цей раз учасниками святкового дійства стали діти . Із самого початку юне  товариство з Різдвяно – Новорічними святами привітали бібліотекарі. А далі діти голосно кликали Діда Мороза, щоб прийшов до них на свято  і приніс веселий настрій та щедрі святкові подарунки. Так і сталося. Дід Мороз в яскравому вбранні з червоною різдвяно – новорічною торбою з’явився вчасно. Діти грали у веселі, цікаві ігри з Дідусем Морозом. Вони прибирали казкову  ялинку, грали у хрестики - нолики, вгадували різні обличчя Сніговика, розповідали Дідусеві віршики, співали пісеньки, колядували і отримували за це подарунки і цукерки.Кілька  цікавих ігор підготувала для малечі  бібліотекар молодшого відділу  Ольга Смоктій. Діти кусали підвішені на мотузку яблука, грали в сніжки, відгадували загадки про зиму, додумували приказки, ходили на гостину до зимових казок і вгадували їхніх героїв. Півтори години веселого настрою пролетіли швидко.                  
Діти дякували бібліотекарям за цікавий, веселий захід і покидали бібліотеку з надією що «через  рік у цей радісний час знову свято  прилине до нас». 












Немає коментарів:

Дописати коментар