все про фінанси

вівторок, 25 квітня 2017 р.

Дитячі книги - незамінний інструмент 
для гармонійного розвитку дитини
         Проблема дитячого читання в наші дні постала дуже гостро, адже все менше і менше дітей обирають джерелом свого розвитку книжки. Зараз їх увагу повністю захопили комп’ютери та гаджети, котрі не залишають жодного шансу паперовим джерелам.
Сучасні пристрої теж корисні, але всебічного розвитку вони дати не можуть. Тому батькам потрібно дуже постаратись, щоб звернути увагу дитини до книг, показати, що вони можуть бути не менш цікавими та захопливими.
        Користь читання була доведена ще дуже давно, саме дитячі книжки приносять малечі найбільшу користь:
·        Розвиток уяви та образного мислення;
·        Розвиток ерудицїї;
·       Зі сторінок книг дитина дізнається багато нового та цікавого, відкриває для себе багато невідомих речей;
·   Читання виховує дитину більш спокійною, врівноваженою. Покращує  вміння зосереджуватись та тренує розумову витривалість;
· Книжки для дітей дуже позитивно впливають на пам’ять та вміння висловлювати свої думки
        Дитині, котра читає, набагато простіше навчатись у школі та спілкуватись з однолітками, вона зростає цікавою та всебічно розвиненою особистістю. Книги дитячі повинні бути в кожної родини.
         В цьому Вам допоможе бібліотека для дітей. Ви можете записати свою дитину в нашу районну бібліотеку для дітей з 2-х річного віку, і вибрати книги, які б сподобались і дитині і Вам.
      Для того, щоб дитина читала, потрібно знайомити її з книгою ще з перших років життя: читати казки та різні історїї, показувати ілюстрацїї, купувати для неї розмальовки.
Найкращі дитячі книжки це ті, котрі можуть навчати у цікавій, ігровій формі, коли дитина з захопленням буде перегортати нові сторінки і повністю порине у сюжет.
Звісно, все можна знайти в інтернеті та закачати у смартфон, планшетний компютер, але це не те, адже читання паперової книги - це справжній ритуал, котрий дарує істинну насолоду.
       Районна бібліотека для дітей пропонує дитячі книжки на різний вік і смак, і для цього щороку поповнює свої фонди новою літературою. Книжковий фонд і цього року поповнився новими сучасними книгами для дітей та юнацтва,за що ми дуже вдячні місцевій владі.

Тож запрошуємо всіх любителів почитати до нашої Добровеличківської районної бібліотеки для дітей!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар