все про фінанси

середу, 28 березня 2018 р.

Засідання клубу сімейного спілкування «Затишок»
День родинного спілкування
«В душі бринить струна єдина , Родина, книга і дитина»
/в рамках тижня Дитячого читання/
  В оновленому затишному залі бібліотеки зібралися члени клубу та шанувальники  книги, літературної, пісенної та поетичної творчості. В наш непростий час саме книга допомагає об’єднати родину, збагатити її членів тими духовними цінностями, без яких не може жити українська родина, як повноцінна складова українського суспільства. Книга, пісня, поезія, музика, різні види мистецтв - все це торкається струн душі людської.
   Справжньою родзинкою цього красивого і цікавого заходу стало музичне пісенне шоу юних друзів бібліотеки під керівництвом викладача школи мистецтв  Ірини Іванівни Берлад. Її вихованки:Вікторія Гетенко з піснею «Вишиванка»,Єлизавета Морозова з піснею «Лети моя пісне»,Софія Дядечко з піснею «Марієчка», Анастасія Трощинська з піснею «Тече вода» та Валерія Курнат з піснею «Даруй добро» - радували присутніх своєю виконавською майстерністю, своїм пісенним мистецтвом. Наймолодшим членам клубу «Затишок» до вподоби прийшлися ігри, проведені бібліотекарем Смоктій О.М. »Кульку спіймай – прислів’я прочитай», »Казки читаєш – загадки відгадаєш», рольова гра «Родина моєї мрії», що провела бібліотекар Коцюк Н.К.
            Доречне було і представлення нової збірки поезій поетів Добровеличківшини «Добровеличківщина: антологія поезії», яку представила бібліотекар і поет Наталія Природна  /Коцюк/. Справжнім сюрпризом виявився виступ молодої поетеси Елли Дядечко, яка прийшла на засідання як мама Софії Дядечко, що виконувала пісню »Марієчка», і читала свої  перші вірші. Досвідом сімейного благополуччя поділилася з присутніми Світлана Беркут. Саме та щаслива сім’я, - наголосила жінка,- яка створена по любові.

Кульмінацією заходу стало «Веселе  чаювання» з печивом, солодощами. Чому  «веселе»? Тому,що в кожній вазочці з солодощами була схована цукерка з гуморескою. Хто її витягне – мусить прочитати гумореску, адже наше засідання відбувається напередодні Дня гумору. Підсумував наш захід перегляд мультфільму «Літаючі книги містера Моррісона. Всі залишились задоволені заходом і щиро дякували бібліотекарям за цікавий і змістовний відпочинок.




















Немає коментарів:

Дописати коментар