все про фінанси

пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Осінь чарівна і мила.    








        Осінь… Красива, щедра, мила пора року. Нині взяв свій відлік останній місяць осені – листопад. Саме цього осіннього дня під дахом районної бібліотеки для дітей зібралися в бібліотечному сімейному колі друзі бібліотеки, члени клубу сімейного спілкування «Затишок» на своє чергове засідання. Бібліотекарі підготували і провели в рамках клубу День осінніх щедрот «Осінь барвиста, щедра і мила, знов урожаєм всіх пригостила».
Це було справжнє свято осені. Члени клубу і організатори цього дійства дякували щедрій пані Осені за гарний урожай, шанували її за щедрість, за дарунки полів, садів, городів та рідний край наш прославляли.
Захід відкрив Артем Стеблина музичним сюрпризом. Він виконав на гітарі вальс. Цього дня члени клубу дивились мультфільм «Ходить гарбуз по городу», слухали цікаву інформацію про смакоту, користь та цілющі властивості овочів, фруктів та ягід, які здатні не тільки нагодувати, але й полікувати людей від різних хвороб. Діти відгадували загадки на осінню тематику, грали в цікаві, веселі ігри. Особливо сподобалися їм ігри «Осіння анімація», «Чи звариш борщ?» та «Риболовля». На закінчення заходу друзі бібліотеки із задоволенням пригощались запашним чаєм з осінніх трав, і цілющих ягід, щиро дякуючи бібліотекарям за гостинність.

Немає коментарів:

Дописати коментар