все про фінанси

вівторок, 22 січня 2019 р.

В Тернівській сільській бібліотеці:
- мовознавчий урок "Рідна, калинова - все це наша мова"
-бесіди з підлітками «Тенета небезпеки», «Як не стати жертвою злочину», «Обізнаний, значить врятований»; 
-виставка порада «Наші права – щасливе дитинство»;
-до річниці кривавих подій на Майдані у бібліотеці відбулась відео-година-реквієм "Небесна Сотня: герої не вмирають", що повертає нас знову і знову до тих страшних часів 2013-2014 років, також присутні переглянули добірку відеофільмів про "Небесну сотню", та ознайомилися з матеріалами виставки-панорами "Українці - нація героїв".
-Тиждень дитячого читання, в якому взяли участь діти від 1-9 х класів:
 *вікторина «Упізнай літературного героя», «Книжкові загадки–дитячі відгадки»
 *казкові мандрівки «Мандри казковими стежками Шарля Перро»
 *виготовила  буклети під назвою «Серце віддане дитині» в яких діти ознайомляться з творчістю чудового письменника, учителя В.О.Сухомлинського.
Щомісяця проводяться засідання дитячого гуртка «Умілі ручки», який налічує 16 дітей. Під час засідань діти мали змогу розширити і поглибити свої знання у напрямках декоративно-прикладного мистецтва, народознавства. Опанували різні техніки створення виробів з паперу ,пластиліну, крупів, ниток, бісеру, розпис писанок, ремонтували книги , спілкувалися з однодумцями, прочитали багато нового. А ще ліпили з тіста казкових героїв,  робили посуд з пап’є маше, квіти з пластикових пляшок та бісеру. В бібліотеці постійно проводяться демонстрації дитячих виробів.




Під час літнього табору було організовано «Бібліотечний майданчик» і «Фотозону», де проводилися конкурси на кращу світлину з книгою, малюнок з закритими очима, повтори рухи в танці, склади пазли на швидкість,тощо.  Було проведено бесіду на тему: «Дружба це…», під час якої  учасники намалювали Дерево дружби та на листочках написали імена своїх друзів та що їм подобається в них. Під час літніх канікул проводили змагання між учасниками гуртка «Умілі ручки» на кращий малюнок «Фантазії в малюнку».










Немає коментарів:

Дописати коментар