все про фінанси

понеділок, 4 лютого 2019 р.

Зупинимо булінг разом
        Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. Булінг  – це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження.
Саме про це в бібліотеці для дітей відбулась дискусійна година «Булінгу-ні» з учнями 5-6 класів зош №2. На захід було запрошено працівника Добровеличківського відділення поліції Сароян Р., яка розповіла, що булінг це не проблема однієї дитини, або навчального закладу. Це психологічна катастрофа, яка існує багато років і набирає все більших масштабів і стає більш жорстокою. Діти можуть не просто обізвати свого однолітка, жартівливо штовхнути або розмалювати йому зошит. На жаль, сьогодні за рівнем прояву агресії підлітків Україна займає четверте місце в Європі. Причетні до булінгу в тій чи іншій мірі 80% українських школярів.                                   


           Для дітей також було показано відеофільми «Як ефективно боротися з булінгом у школі», «Твоє право. Відповідальність за булінг», та проведено анкетування «Булінг-це…». І всі ми сподіваємось, що діти винесли із заходу не лише знання про булінг, а й зроблять висновки про своє життя у школі і поза школою.





Немає коментарів:

Дописати коментар