все про фінанси

середу, 13 березня 2019 р.


Єднаємо душі словом Кобзаря
         Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тож нещодавно бібліотека  для дітей приймала у себе гостей, дітей 3-4 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№1. Вони завітали на поетичні читання, присвячені 205-річчю з народження великого українського поета Т.Г.Шевченка. 
       Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об'єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Бібліотекарі повели дітей у світ дитинства Тараса, розповіли про його сім’ю, про поневіряння у кріпацтві, та в неволі. А діти у свою чергу читали з задоволенням вірші Великого Кобзаря: «Реве та стогне Дніпр широкий», «Тополя», «Заповіт», «Сова», «Зацвіла в долині…», «Мені однаково чи буду…»,  «Коло гаю, в чистім полі», «На вічну пам’ять Котляревському».

      До уваги дітей також було представлено відеофільм  «Дітям про Т.Г.Шевченка», відеозаписи пісень на вірші великого поета «Реве та стогне Дніпр широкий», «Тече вода з-під явора». Діти  з великим захопленням підспівували пісням.












Немає коментарів:

Дописати коментар