все про фінанси

понеділок, 9 грудня 2019 р.

Добровеличківська бібліотека для дітей змінила місце фактичного перебування, і працює тепер в приміщенні бібліотеки для дорослих за адресою: Добровеличківка, пров. Петра Сагайдачного,2.

 «Вогонь – друг чи ворог людини?»
«Вогонь наш друг!» Але ворогом він стане раптом, якщо ми про нього забудемо.  Протягом  4-8 листопада проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Про вогонь нам треба знати, з ним не варто жартувати».
На цю ж тему говорили на уроках безпеки в КЗ «Добровеличківська селищна бібліотека для дітей», яка приймала гостей на новому місці. Гостями бібліотеки стали 1-го дня: учні 2 та 4 класів; 2-го дня – учні 3-го класу; 3-го дня – учні 1-го класу школи №1. Діти дізналися багато цікавого: як виник вогонь, причини виникнення пожежі, погралися в гру «Загадки про вогонь», провели голосне читання книги «Обережно – вогонь», прослухали розповідь про пожежників, передивилися та обговорили відеоролик «Вперед вогнеборці». Зустріч пройшла з користю, адже в дітей виховуються навички обережного поводження з вогнем та взаємодопомоги при виникненні небезпечної ситуації.












Немає коментарів:

Дописати коментар