все про фінанси

вівторок, 6 червня 2017 р.

«Дитинство  це ти  і я»
        День захисту дітей – одне із найстаріших міжнародних  свят. Його започаткувала 1949 року міжнародна демократична федерація жінок, що заприсяглася боротися за міцний мир, як єдину  гарантію  щастя дітей.
Наслідуючи добру традицію щорічно  1  червня відзначати День захисту  дітей, Добровеличківська районна  бібліотека для дітей цього дня підготувала та провела цілу низку цікавих дитячих заходів під загальною назвою: «Дитинство це ти і я».
Гостями бібліотеки на цей раз стали  діти п’ятирічного віку Добровеличківського ДНЗ «Ромашка»/вихователь Васілєва  Н.І./
Насамперед діти прослухали коротеньку інформацію про те, чому 1 червня весь світ відзначає День захисту дітей. А далі просто неба діти  малювали щасливе дитинство, яке вони його уявляють. На кожному малюнку було намальовано сонечко – символ щасливого дитинства. Кращі малюнки юних художників будуть розміщені на виставці в бібліотеці.
Неочікувано на дитяче свято завітав заступник голови Добровеличківської районної Ради Андрій Петрович Огреба. Він переглянув дитячі малюнки і побажав дітям мирного та щасливого дитинства.

День захисту дітей продовжився цікавою рухливою грою «Піймай рибку». Не менш цікавим для дітей було голосне читання книги « Веселі уроки безпеки для слухняних хлопчиків та дівчаток». Бібліотекар Смоктій О.М.  і діти розбирали ситуації описані в книзі і давали свої коментарі, діти з задоволенням відповідали  на запитання бібліотекаря. На  закінчення свята бібліотекарі пригостили малюків солодощами. Дітям свято сподобалось. Вони дружно  дякували за проведене для них свято.










Немає коментарів:

Дописати коментар