все про фінанси

четвер, 16 квітня 2020 р.


1.(Бо йому в серце потрапив уламок диявольського дзеркала (або дзеркала троля) і воно перетворилося на шматок льоду, а Снігова Королева при зустрічі поцілувала Кая в чоло і остаточно заморозила його серце)
2. (Бо вони були як брат і сестра)
3. (Так, простила. Тому що вона його дуже любила)
4. (Глибока річка, перебування у жінки, яка знала чари, зустріч з розбійниками, вітер, сніг, хурделиця по дорозі до палацу Снігової Королеви, тощо)
5. (Доброзичливо, щиро співчували, намагалися допомогти їй у горі)
6. (Бо вона зла, пихата, неприязна, не має в очах ні лагідності, ні тепла, від неї завжди віє холодом)
7. (Вічність)
8. (Воно означає плин часу, що немає ні початку ні кінця. І зла  Снігова Королева хотіла, щоб Кай вічно був її учнем і щоб зло було вічним, але добро завжди перемагатиме зло!)


  То чому ж, на вашу думку, маленька бідна дівчинка - перемогла могутню злу владарку світу?  Правильно, тому що їй допомагали такі ж добрі люди як ви, діти, і тому що Герда несла в серці любов до Кая!
  Діти, Снігова Королева – могутня і сильна, але їй ніколи не мати того, що є у нашої героїні – Герди – доброго серця, зігрітого любов`ю до Кая. Сила Герди – в її серці, в її доброті, мужності, вірі в себе, в умінні долати будь-які перепони. А ще – в її вірності, бо це головне для людини. Сам Ганс Крістіан Андерсен писав, що в казці «почуття одержують перемогу над «холодним розумом», «Добро, Істина і Краса перемагають».
 Цією казкою письменник стверджує, що людські живі почуття сильніші від холоду та криги, що краса робить людей добрішими і що немає нічого кращого, важливішого, ніж справжня дружба, доброта і щирість у стосунках.

Немає коментарів:

Дописати коментар